Bericht versturen
aboutus

GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD

GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken: Volvo
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

De DELEN van de BOUWmachines van GUANGZHOU JIJAUE specialiseert zich in R&D en productie van van het diesel de brandstofsystemen hoge druk gemeenschappelijke spoor en gerelateerde componenten. Momenteel, etc. omvatten onze hoofdproducten het systeemproducten van het enig-cilinder (luchtgekoelde en met water gekoelde) gemeenschappelijk-spoor, de op zwaar werk berekende van het diesel producten gemeenschappelijk-spoorsysteem, de gemeenschappelijke assemblage van de spoorinjecteur voor bedrijfsvoertuigen en bouwmachines, gemeenschappelijke spoorschakelaar, gemeenschappelijke spoorassemblage, gemeenschappelijke spoorelektromagneet.

 

Het geregistreerde kapitaal van ons bedrijf is 150 miljoen yuan, en de totale activa zijn 400 miljoen yuans. Wij hebben TS16949-kwaliteitsbeheersysteem en milieu het systeemcertificatie van ISO14001 overgegaan. Ons bedrijf heeft een technisch centrum en productiedienstteam met meer dan 50 mensen gevestigd. Gebaseerd op jaren van technologieaccumulatie en modern ondernemingsbeheer als stichting voor de ontwikkeling van het bedrijf, specialiseren wij ons in het onderzoek en de ontwikkeling en productie van van het diesel de brandstofinjectiesystemen hoge druk gemeenschappelijke spoor en gerelateerde componenten. Momenteel, heeft ons bedrijf een moderne installatie van 15.000 vierkante meters, die met high-precision materiaal meer dan 50 van Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Japan en andere landen uitgerust is. Het bedrijf heeft 400 miljoen yuans in de eerste fase geïnvesteerd. En nu hebben wij de productiecapaciteit van 200.000 reeksen producten van het enig-cilinder gemeenschappelijke spoorwegsysteem, 10.000 reeksen op zwaar werk berekende diesel gemeenschappelijke spoorwegsysteemproducten, 500.000 assemblage van de gemeenschappelijk-spoorinjecteur, en 1 miljoen gemeenschappelijke geplaatste spoorpijp, 1 miljoen gemeenschappelijke spoorklep en 500.000 gemeenschappelijke spoorelektromagneten. Ons bedrijf hangt altijd een open, behulpzame houding en de gemeenschappelijke ontwikkeling van de binnenlandse industrie van het brandstofsysteem aan, en streeft ernaar om de nationale industrie nieuwe kracht te geven. Wij verheugen ons op uw begeleiding van ons bedrijf.

 

Geschiedenis

Wij zijn bezig geweest met de productie van, het ontwikkelen van en het verkopen van graafwerktuigendelen, met jaren van benutting en innovatie, hebben wij de capaciteit voor het verdelen van duizenden graafwerktuigdelen, die inculding: landingsgestellendelen, rubberdelen, motoronderdelen, olieverbindingen, algemene voor consumptie geschikte delen, ijzerdelen, en hydraulische breker enz., in honderden senes met volledige producten gamma en kwaliteitswaarborg.

Wij plakken ons principe om de kwaliteit te ontwikkelen en verstrekkend bevredigende de dienstmeerdere aan de producten, geloven wij altijd dat de producten met goede kwaliteit aan opgebouwde goede beelden kunnen helpen, en met de goede dienst, taxeerden klanten ons altijd zullen bevinden door ons. Wij hopen oprecht om met u samen te werken en de sterkere zakelijke relatie met elkaar te bouwen.

Dienst

Wij kunnen gloednieuw leveren, herbouwen en gebruikten Graafwerktuigvervangstukken voor onze klant om te kiezen;

 

Wij kunnen om het even welk product volgens uw Artikelnummer leveren;

 

Wij kunnen het product verzekeren dat wij van concurrerendste prijs en hoogte hebben voorzien - kwaliteit;

 

Wij kunnen onze verkoop verzekeren en de de dienstteams toont onze hoge waarden van verplichting, mededeling, deskundigheid en betrouwbaar besluit - makend van uw eerste e-mail aan de definitieve levering. En vraag terugkoppelen van de dienst en het product van u.

Ons Team

CHINA GUANGZHOU JIAJUE TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Dit zijn ervaren verkoper die u werkt met, erkennen de professionele Producten, verantwoordelijke, goede klantenservice, sterke betekenis van team dat, goed-kennen de uitvoerervaringen en volledige hartstochten werkt;

 

Guangzhou Jiajue heeft de ervaring van meer dan 4 jaar op graafwerktuigdelen, professioneel, efficiënt en het verantwoordelijke team draagt tot onze samenwerking op wereldmarkt bij.

Contactgegevens